Tema za jesenske poroke

0
410
Poroka na skednju

Z zlatimi listi obarvana poroka v parku

Čudovito zlato listje v urejenem parku je popolna kulisa za jesensko poroko. Ker so to že hladnejši in vremensko nepredvidljivi dnevi, najemita primerno velik šotor za poročno slavje. Taborni ognji in kurišča, postavljeni zunaj, stran od šotora, lahko prispevajo k izjemnemu vzdušju in ogrejejo vajine goste. Da se bodo gostje dodatno ogreli priskrbita za tople napitke, kot so jabolčnik z dodatki, kuhano vino, vroči gin ali čokolada. Jeseni se hitro stemni, zato posvetita razsvetljavi nekoliko več pozornosti, uporabita luči v nizu, lampijone ter dodajta svetlobne napise.

Za jesensko poroko v naravi izberita park, če bo to javni, pravočasno oddajta vlogo in ga rezervirajta.

Ne pozabita, da sonce jeseni zaide prej. Portretno fotografiranje opravita v zgodnjih popoldanskih urah ali ob sončnem zahodu, ko je svetloba najbolj očarljiva.

Jesenska poroka na skednju

Jesen je idealen čas za poroko na skednju. Rustikalen, kmečki slog obogaten z dekoracijo kamna in lesa je za tradicionaliste, ki imajo radi staro prizorišče, polno zgodovine in značaja, preprosto fascinantna.

K jesenski poroki na skednju se podajo zemeljski naravni toni. Priporočamo kombinacijo kamna, smaragda, zlate in bele barve ali pa kombinacijo rdeče, slonokoščene, zlate in bele. Pari, ki se želite poročiti zunaj skednja se osredotočite na rumeno, rjavo, modro in belo.

Cvetlični aranžmaji naj bodo manj formalni. Šopki poljskega cvetja so idealna izbira, uporabita pa lahko tudi senene bale, lesene palice, vejice in liste, skratka enostavno in popolnoma naravno dekoracijo. Tudi za jesensko poroko ne pozabita na pravljične luči, uporabita lahko sveče v laternah.

Naravno jesensko pokrajino, ki je obarvana z odpadlim listjem v vseh odtenkih in ambient skednja izkoristita za portretne fotografije. Za primer slabega vremena vzemita dežnika in naredita nekaj romantičnih fotografij v dežju. Če je mrzlo, poskrbita za elegantno ogrinjalo, ki se prilega vajinim oblačilom.

Romantična poroka med vinogradi

Slovenija je več kot primerna za poroko med vinogradi oziroma v vinski kleti. Teh je pri nas precej in so idealni za intimno, sproščeno poroko s čudovito pokrajino in ponudbo vin na kraju samem. V primeru lepega vremena lahko obred poteka med jesensko obarvanimi vinogradi, v primeru dežja pa dogajanje preselite v vinsko klet, kjer je lahko tudi pogostitev. Je polna lesenih tramov, opek in zasenčenih luči, ki se odlično podajo k rustikalnim, lahkotnim poročnim motivom.

Vinske sode vključita kot dekoracijo ali namesto miz, ob katerih lahko gostje stojijo in klepetajo. Za dekoracijo uporabita vinske steklenice in liste trte. Primerni so vsi odtenki zemeljskih tonov. Na vabilih, menijih in zahvalnicah uporabita znane motive vinske trte.

Sodelujoči strokovnjaki:

Uredništvo

http://www.PrirocnikPoroka.si/

Uredništvo Priročnika Poroka.

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here