Tema za poletno poroko

0
740
Poroka v gorah

Poletna pravljična poroka v gorah

Pri odločanju o datumu poroke je pomembno, da se seznanita z vremenom, da se lahko vidva in ​​vajini gostje pripravite na razmere. Če načrtujeta poletno poroko v gorah, je najboljše, da izbereta datum med junijem in septembrom. Temperature lahko čez dan nihajo in se zvečer drastično znižajo, zato je priporočljivo, da imata pripravljen zaprt prostor. V tem času bosta za poroko lahko odštela nekoliko več, kot tudi pozimi med smučarsko sezono.

Za najlepši del gorske poroke poskrbi že mati narava. Izberita naravno barvno paleto, kot so odtenki zelene, rjave in sive, kateri dodata eno živahno barvo vajinih osebnosti (roza, oranžna, rdeča).  Za okrasitev uporabita ogromno zelenja.

Gore ponujajo raznoliko paleto pokrajin, od prostranih polj in zelenih gozdov do čistih rek in jezer. Sprehodita se po naravnih lokacijah in skupaj s profesionalnim fotografom ujemite izjemne trenutke v portretnih fotografijah.

Živahen »pool party« poroka z DJ-em

Poroka ob bazenu nudi čudovito portretno ozadje, predvsem pa zagotovi sproščujoče in zabavno vzdušje. Odsev vode izkoristita za osupljive fotografije. Če vreme dopušča in praznujeta cel vikend, bodo vajini gostje navdušeni nad skokom v bazen pred, po ali pa kar med velikim slavjem (naročita gostom, da prinesejo kopalke). Za razgreto zabavo v kopalkah naj vsekakor poskrbi spreten DJ, s katerim se že prej dogovorita o seznamu predvajanih pesmi.

Ne pozabita na osvežilne pijače. Najemita barmana, ki bo vajinim gostom zmešal najboljše alkoholne in brezalkoholne napitke ter koktajle.

Dodajta pisano dekoracijo, tako lahko bazen napolnita z barvnimi baloni, okolico bazena okrasita z barvnimi cvetlicami, zvečer pa ambient polepšata z neonskimi svetili, ki bodo ob zabavi z DJ-em poskrbeli za pravi »pool party«. Če sta romantika in imata raje naravno svetlobo, okoli razporedita sveče v večjih laternah.

Namesto v hotelu, imata lahko večerjo na prostem, ob bazenu. Poskrbita za odeje, s katerimi se bodo lahko gostje po sončnem zahodu ogreli. Bazen izberita na lokaciji z nepozabnim razgledom.

Glamurozna poroka na križarki

Rada potujeta in obožujeta morje? Poroka na križarki je vajina prava izbira. Obred z duhovnikom opravita v pristanišču, saj ga ni možno izpeljati na odprtem morju (po zakonu je treba poroko izpeljati na ozemlju države), kamor lahko povabita tudi goste, ki se vama na križarjenju ne morejo pridružiti.

Poroke na križarjenju so priljubljene, zato poskrbita, da križarko rezervirata dovolj zgodaj, najbolje vsaj leto dni vnaprej. Tudi gostom razpošljita »save the date« kartice čim prej, da si bodo lahko uredili proste dni. Priporočamo, da križarjenje ne traja predolgo, od štiri do največ sedem dni. Za ugodnejšo ceno rezervirajta skupinsko nastanitev za vaju in svate skupaj. V sklopu celotnega paketa dni, lahko načrtujeta  skupinske izlete ob obali ali adrenalinske zabave in avanturistično poroko spremenita v ugodno potovanje za vajine prijatelje in družino.

Poročne dni tako popolnoma prilagodita vajinim željam, željam gostov in sredstvom, ki jih nameravata nameniti za poroko, pri čemer vama bodo pomagali izjemni sodelavci turističnih agencij. Poroke na križarjenju, kjer vajini gostje plujejo z vama, lahko ponudijo popolno razmerje skupnega in ločenega časa. Nikakor ne pozabita na krov vzeti profesionalnega fotografa.

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here