Temelji za lahkotno ličenje neveste

0
491
Poročno ličenje

Kako pripraviti kakovostno osnovo za make-up

Ličila, ki jih vizažisti uporabijo, naj bodo kakovostna, obstojna in preizkušena. Navodila za uporabo boste dobile pri nekaterih vizažistih že na poskusnem ličenju. To so ličila, ki so vodoodporna, visoko pigmentirana, prenesejo visoke temperature in vlago. Osnova je vedno puder, ki kožo ščiti in naredi enakomerno podlago. Za samo ličenje neveste se na kožo najprej nanese podlaga, ki vsebuje mini svetleče delce, ki poskrbijo za zapeljiv videz kože. Na predele senc, koren nosu, ličnic in dekolte se nanesejo izbrani osvetljevalci, ki naredijo očarljiv zdrav videz, predvsem pa z osvetlitvijo olepšajo določen predel obraza ali telesa. Za vzdrževanje make-upa se uporabi matirni puder, fiksiran pa je običajno s posebnim zaključnim razpršilom.

Vizažisti priporočajo …

… da nevesta izbere manj vpadljivo rdečilo za ustnice v pudrastih tonih, če je izbrala močno naličene oči, saj tako poudari lahkoten in ljubek videz. Izdelek naj bo visoko pigmentiran in naj vsebuje tudi negovalne sestavine. Za večjo obstojnost nekateri vizažisti rdečilo zmešajo s kapljico podlage za pigmente, da dobijo vodoodporno, dlje trajajoče in intenzivnejše rdečilo za ustnice. Nevesta naj ima pri sebi svetleči premaz za ustnice v enakem odtenku kot je rdečilo, s tem namreč ustnice optično poveča ter jih vlaži. Lip liner, s katerim profesionalni vizažisti obrobijo in/ali pobarvajo celotne ustnice, naj bo vodoodporen.

Poizkusite izdelke za ličenje neveste pri vizažistu  

Poskusni make-up svetujemo približno mesec dni pred poroko. To je priložnost, da se profesionalni vizažist z vami pogovori o želenem ličenju za poročni dan. Preizkusi se intenzivnost ličenja, vizažist se prepriča, da kozmetika in ličila ustrezajo koži ter poda nekaj nasvetov za poročni dan.

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here