Trendi nevestinih oblek v preteklem letu

0
3630
Poročna obleka

Marsikatera nevesta nima prave predstave, kakšen model bi ji pristajal, saj se poročna obleka izbira enkrat v življenju in lahko rečemo, da je obisk neveste v poročnem salonu zares edinstven. Svetovalke v salonih imajo dober občutek za ljudi, kar je zelo pomembno pri sami izbiri obleke. Stil obleke se vedno izbira najprej glede na značaj neveste, sledi izbira glede na silhueto ter nato na vašo celotno poročno zgodbo. Trendi nevestinih oblek sledijo, ko oblika obleke pristaja nevesti.

Poudarite ženstvenost

Trend V izreza iz lanskega leta se nadaljuje tudi letos. Letos bo V izrez še bolj izrazit. Tako na dekolteju kot tudi na hrbtu optično podaljša silhueto, ne glede na model (riba, padajoča, princes, A kroj). Neveste v globokem izrezu poudarite ženstvenost in ni strahu zaradi prsi, saj so vedno varno skrite za košaricami. V izrez je kombiniran tako pri oprijetih krojih kot tudi A linijah, padajočih in princesa linijah. Ponovno so v ospredju bleščice, s katerimi je posut V izrez, sledijo pa še čipke in drugi vzorci, ki dopolnjujejo krilo.

»Blinki blinki efekt«

Bleščice

Trende v letu 2020 narekujejo BLEŠČICE. Bleščice na dekolteju, na hrbtu, bleščeča krila in rokavi. V različnih oblikah, velike, majhne, posejane kot zvezdice. Neveste boste zasijale v bleščečih oblekah in tančicah, obkrožene z bleščicami. Torej »blinki blinki efekt« bo tisti pravi za vsako nevesto, ki želi izstopati v svoji veseli in hkrati elegantni naravi. Bleščice bodo krasile tako oprijete modele riba, kot tudi padajoče in navsezadnje princesa modele.

Nežni odtenki

Nude/kožni odtenki poročnih oblek so vedno bolj priljubljeni. Nežni odtenki, od svetlo kožne pa vse do močne zlate, boste nosile neveste, ki želite izstopati in se malo odmakniti od poročne klasike. Kožnim odtenkom se zelo elegantno podajo bleščice ali čipke v smetanasti barvi, ki imajo prav poseben efekt na temnejši podlagi. Kožna barva lepo pristoji vsakemu odtenku polti, saj je zelo topla barva in telo lepo objame v svoj kroj. Vsekakor boste neveste v kožnih barvah pustile poseben vtis.

»Off shoulder« modeli

Off shoulder

Modeli s padajočimi rokavi dodajo piko na i, ne glede na stil obleke. Nežno padajoči materiali rokavčkov, dajejo posebno obliko dekolteju in poudarijo celoten videz. Neveste izpostavite zapeljive rame, ki se podaljšajo v dekolte. Še posebej se lepo podajo na modele iz satena. Za vse drznejše neveste, so »off sholuder« modeli obogateni z močnimi bleščicami in 3D čipkami.

Drzne neveste izbirajte med »off sholuder« modeli in globokimi V izrezi, obogatenimi z močnimi bleščicami in 3D čipkami. 

Obogatite izgled z nadkrilom

Saten je čisti in večen material, ki predstavlja nevestino nežnost. Čiste linije obogatene z »off shoulder« rokavi ali globokimi dekolteji, pustijo vedno dihjemajoč vtis. Ozka linija, A linija ali bogata princesa linija, podajo vedno popoln izgled, za njih velja rek »manj je več«. Ozek model lahko vedno obogatite z nadkrilom, ki je prav tako vedno bolj priljubljeno. Z nadkrilom ustvarite posebno čarobnost s katerim elegantno povečamo razsežnost izgleda. Nadkrilo neveste nosite na obredih (civilni, cerkveni), na fotografiranju, nato ga z lahkoto odstranite in hkrati ohranite prvotni videz.

Čipke in boho vzorci

Boho stil je čaroben stil s hipijevskim privdihom. Padajoči materiali kombinirani z veliko čipke in boho vzorci. Lahkotni in svobodni modeli ali oprijeti v kombinaciji elegance. Vse to so boho modeli, h katerim se podajo naglavni venčki ali vejice oljk in razrahljani spuščeni lasje. Boho stilu bi lahko rekli tudi svoboden stil.

Večna klasika

Klasičen model

Stil na katerega ne smemo pozabiti je stil, ki nas vedno spremlja in nikoli ne razočara. Govorimo o klasičnem stilu. Klasični modeli v A linijah ali oprijetih in princesa linijah ostajajo večni, ne glede na modne smernice. Modeli so bolj ali manj v smetanasti in beli barvi. Nežni in enostavni modeli se podajo prav vsaki nevesti. Lahko so popolnoma preprosti ali nežno obogateni s čipkami, perlicami ali bleščicami. Klasičen model dopolni tančica in še kakšen dodatek, kot je na primer lasnica ali pa kronica.

Izbira obleke mora biti takšna, daIzbira obleke mora biti takšna, da boste neveste tudi na zlato obletnico poroke izrekle: »Bila sem prečudovita in odločila sem se za pravo poročno obleko«, pravi Tina Belina, vodja poročnega salona White Couture. boste neveste tudi na zlato obletnico poroke izrekle: »Bila sem prečudovita in odločila sem se za pravo poročno obleko«.

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here