Trendi nevestinih poročnih pričesk za 2023

0
1414
Poročna pričeska, foto Tadej Bernik, Photoforyou.si

V ospredju so še vedno pričeske naravnega videza, ki jim profesionalni frizerji dodajalo minimalistične detajle. Ker pari še vedno izbirajo poroke v retro stilu je trend kot nalašč za to. Vintage slog in 80. leta prefinjeno povezana z modernimi, a ljubkimi dodatki. Izhodiščno profesionalni frizerji iščejo ravnovesje med oblikovanimi lasmi ter izrezom in slogom obleke, skupaj pa estetsko povežejo izgled z vašo osebnostjo. Izberite stilista, ki mu brezpogojno zaupate.

ZNAČILNOSTI NEVESTINEGA OBRAZA

Z mojstrsko oblikovano pričesko frizerji prikrijejo ali poudarijo določeno značilnost na nevestinem obrazu. Lahko optično podaljšajo ali zakrije čelo, skrijejo lica, dvignejo teme glave ali celo navidezno podaljšajo silhueto neveste.

Pričeska glede na obliko obraza

5 top nasvetov za dolgolase neveste:

 • Če je obraz ovalne oblike pričeske dodatno ne dvigujejo, ampak ustvarijo širino obraza. Primerni so spuščeni ali speti lasje, odvisno od naravnega volumna in sijaja las ter nevestinih želja. Sklada se tako odprta kot zaprta obleka.
 • Pri okroglem obrazu pričesko dvignejo, da se razbremenijo njeno okroglino. Sklada se z zaprto obleko.
 • Če je obraz kvadratne oblike pričesko spnejo, ob obrazu pa naredijo rahle kodre. Poleg pristaja zaprta obleka.
 • Pri podolgovatem obrazu pričesko spnejo ali skodrajo, čelo deloma prikrijejo. Sklada se odprta obleka.
 • Pri obrazu trikotne oblike pričesko spnejo ali skodrajo. Sklada se zaprta obleka.

5 top nasvetov za kratkolase neveste:

 • Pri ovalnem obrazu pričesko oblikujejo nazaj in dodajo volumen na temenu. S strani jo lahko obogatijo posameznimi prameni las.
 • Pri okroglem obrazu z dvignjeno pričesko dvignejo čelo. Zapolnijo stranski predel pričeske, oblikujejo jo navzdol ob čeljustnici. 
 • Pri kvadratnem obrazu naredijo mehko pričesko. Ob straneh jo zapolnijo z zaokroženo oblikovanimi lasmi.
 • Če je obraz podolgovat pričesko oblikujejo ob straneh. Poudarijo tudi volumen.
 • Pri obrazu trikotne oblike zožijo čelo, tako da del pričeske spustijo na čelo. S pričesko zapolnijo spodnji del čeljustnice. Del las se lahko da za ušesa, del pa na čelo.
 • Nevestam s kratkimi lasmi priporočamo dvignjeno in razigrano pričesko. Popestrite jo lahko z nekaj kodri ali asimetričnimi dodatki v laseh.

SMERNICE GLEDE NA IZBRANO OBLEKO

Obleka z odprtim dekoltejem pričakuje razprostrto pričesko po izrezu in ramenih. Tudi za kratkolase obstaja rešitev da obogatite volumen las z lasnimi podaljški ali vložki. Zgoraj zaprte poročne obleke zahtevajo dvignjene pričeske. Lahko so to speti lasje na vratu ali na vrhu glave, kar bo profesionalni frizer imenitno povezal z nevestino obliko obraza. Zaprti obleki se čudovito podajo kratke pričeske, z več volumna, obogati se jih lahko z različnimi prameni in poročnimi naglavnimi dodatki. 

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here