Trendi nevestinih poročnih oblek 2021

0
1443
Hollywood

Magične pastelne barve

V letu 2021 se lahko veselite oblek različnih barv, saj je prišlo do pravega razcveta pastelnih odtenkov za poročne obleke – rožnate, marelične, bež. Potem, ko nam je leto 2020 tako zagodlo, bodo neveste iskale zabavne, igrive, pustolovske sloge, ki izražajo njihovo individualnost.

Pričakujemo, da bodo pastelni odtenki priljubljena izbira tudi za družice, poudarja Maja Plajh Kobale iz Poročnega salona Hollywood.

Zanimiv hrbtni del, ki pritegne

Velik pomen bo imel dramatični učinek hrbtnega dela obleke. Ker dajejo nevesti pridih zapeljivosti, bo večji poudarek na modelih z različnimi hrbtnimi izrezi ali celo popolnoma odprtimi hrbti – kar je všeč skoraj vsaki nevesti.

Unikatni izrez

Srčkast izrez bo vedno kraljeval in zaradi laskave oblike je zlahka videti zakaj. Toda oblikovalci so za leto 2021 na novo definirali stil izrezov.

Moderna čipka

Čipka je večno romantična poročna tkanina in nima nič skupnega s prašnimi zavesami. Moderna čipka je elegantna in nagovarja boho neveste, neveste na plaži, kakor tudi tradicionalne neveste. Minili so časi čipk, ki vas spominjajo na babičin prt. Letos oblikovalci na glavo obračajo tradicijo in v čipkasto poročno obleko vnašajo svežino, kot so zabavne, drzne cvetlice in elementi iz narave.

Mehki iskrivi elementi

Neveste bodo v letu 2021 z veseljem izkoristile tudi trend bleščečih elementov na oblekah, najsi bo to klasična bleščica ali Swarovski kristalčki. Mehki iskrivi elementi bodo dodani tilu in prepleteni v čipke na čudovite ter zapletene načine zaradi katerih bo nevesta zablestela. Ta trend poročne obleke je kot nalašč za večerne poroke, je drzen, a prefinjen.

Rokavi z »osebnostjo«

Tukaj bo lahko nevesta kraljica sloga! Napihnjen ali naguban rokav, dolg ali kratek, na eni roki ali na obeh bodo naredili svoj pečat. To je element obleke, ki bo omogočil odražanje lastne osebnosti, elegance in karizme. Oblikovalci so imeli tukaj povsem proste roke, kar so tudi izkoristili.

Več gibanja in udobja

Letos bodo materiali lažji in bodo nevesti dali večjo svobodo gibanja in udobje. Brez teže tkanine, tako da lahko nevesta pleše, ne da bi se osredotočala na to, da se spotaknete čez svojo obleko. To je poročna modna zmaga. Od oblek do kolen do lahkih, padajočih oblek – udobje nima meja. Ne glede na to, ali načrtujeta poroko na plaži ob sončnem zahodu ali kosilo na vrtu, je lahkotna in zračna obleka popolna kombinacija udobja in sloga.

Odstranljive obleke

Ta slog oblačenja smo sicer videli že v preteklih sezonah, vendar na zelo prefinjen način. Snemljive vlečke, rokavi in pokrivala, pa tudi pasovi, prekrivajoči se sloji in jakne, bodo nevesti omogočili, da bo na velik dan lahko oblekla dve obleki v enem kosu.

Pravljična obleka z več plastmi

Klasična princeska je za leto 2021 ponovno zasnovana s plastmi in stopnjami. Kot nalašč za neveste, ki imajo rade idejo o pravljični poročni obleki. Čudovita stopenjska krila z asimetričnimi volančki iz čipk in tila so nas prepričala, da bo ta trend povsod.

Sodelujoči strokovnjaki:

Maja Plajh Kobale

Maja Plajh Kobale

Poročni atelje Vajina Romanca Maribor

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here