Trendi njenih poročnih oblek

0
2992
Betti White Couture
Betti White Couture

Vedno bolj »in« kombinacija zgornjih delov (body-jev) s spodnjim krilom, ki je lahko v različnih materialih, kot je šifon, til, prosojen til.

Tina Belina, poročna svetovalka iz Poročnega salona White Couture napoveduje, da bodo trendi za leto 2019 podobni trendom iz leta 2018.

Romance, WHITE COUTURE
Romance, WHITE COUTURE

Še vedno bo na voljo pestra izbira v stilu široke A linije, ostajajo tudi princeske in ozke linije. Vedno bolj izstopajo obleke s padajočim krilom in visokim razporkom. Veliko bo drznih V izrezov na dekolteju in na hrbtu, ki pa so lahko tudi diskretno pokriti s kožno tančico. Čipke na splošno ne bo manjkalo.

Poleg omenjenih modelov, je vedno bolj »in« kombinacija zgornjih delov (body-jev) s spodnjim krilom, ki je lahko v različnih materialih, kot je šifon, til, prosojen til. Vedno bolj zanimive so tudi kombinacije s hlačami padajočih materialov. Celoten izgled se lahko romantično obogati z dodatki kot je tančica, satenast pas ali pas s kamenčki.

Najbolj pogosta barva poročne obleke bo smetanasta ali pa v kombinaciji s kožno barvo. Kombinacije z močnejšimi barvami trenutno niso v ospredju, se pa tudi pojavijo. Še vedno bo veliko »tatoo« čipke na kožni tančici.

Med katerimi dodatki poročne obleke še izbirate, da poudarite stil bodoče neveste in njene posebne čare?

Glede na model obleke, lahko dodamo tančico, ki pristoji stilu obleke. Zelo moderne so dolge tančice, ki so obogatene s čipko ali brez. Dolge tančice se lepo podajo ozkim oblekam in prav tako malo bolj bogatim modelom. Lahko pa se odločite za krajši model tančice, ki je obrobljen s satenom, čipko, posut s kamenčki ali pa čisto prazen.

»Ne glede na trende, si nevesta vedno izbere takšno poročno obleko, v kateri se najbolje počuti in katera izraža njen prelep karakter.«

Mahalia Bianco Evento_WHITE COUTURE
Mahalia Bianco Evento_WHITE COUTURE

Tiare ali obroči v laseh so lep dodatek, a jih je potrebno stilsko skombinirati. Na stil princeske ali široke A linije se najbolj poda tiara s kamenčki, na »boho« stil skrbno izdelani venčki ali le nekaj cvetov v laseh.

K poročni obleki sodi še prosojen šal, ki pokriva rameni. Če je nekoliko bolj hladen dan, svetujem satenast bolero ali bolero iz toplejših materialov, kot je umetno krzno. Vse bolj neveste nosijo jeans jakne, ki jih kombiniramo s čipkami ali kamenčki.

Stilsko izbrana manjša torbica vedno pride prav, da bo nevesta shranila na enem mestu vse najnujnejše kar potrebuje na poročni dan (vazelin, šminka …), a svetujem, da torbico zaupa priči, mami ali prijateljici, saj bo imela na ta dan polne roke dela (s čestitkami, šopkom, šampanjcem …).

Nicole, WHITE COUTURE
Nicole, WHITE COUTURE

Omenjene dodatke dodajamo tako, da stilsko izpostavimo karakter neveste in vse skupaj lepo skombiniramo v romantično celoto.

NAKIT

V vašem salonu ponudite nevesti tudi izbran nakit, ki sodi k določeni poročni obleki. Kako svetujete?

Betti, WHITE COUTURE
Betti, WHITE COUTURE

Uhani, ogrlice, dodatki v laseh, so stalnica nevest. Glede na bogatost obleke, je potrebno izbrati tudi dodatke. Če ima obleka odprt dekolte, kot je V izrez ali srčast izrez, si lahko privoščimo bolj bogat nakit. V primeru, da je zgornji del zaprt v tančico ali čipke, verižice ne potrebujemo. Zraven se bodo podali nežni uhani. Če zgornji del obleke ni preveč poln, pa lahko posežemo tudi po velikih in bogatih uhanih.

Sodelujoči strokovnjaki:

Tina Belina

Tina Belina

http://www.whitecouture.si

Poročni salon White Couture

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here