Trendi poročnega ličenja 2021

0
1245

Poskusno poročno ličenje

Vedno več nevest se odloča za poskusno poročno ličenje. Prednost tega je, da se z vami v miru pogovorimo, nam zaupate kakšen stil poroke boste imeli in kakšne so želje za make up ter preizkusimo kako vam izbrane barve pristojijo. Ne nazadnje pa je poskusni make up primeren tudi za tiste dame, ki imajo težave z alergijami na koži, s solzenjem oči, ipd.; s tem poiščemo prave produkte za vas in se izognemo neprijetnostim na vaš najlepši dan življenja. Pri poskusnem ličenju bomo ustvarili individualno prilagojen videz in vam podali navodila o tem, kako ohraniti ličila na mestu.  Poleg tega bomo določili barve, tehniko in modne dodatke, da na vaš poročni dan ne bo presenečenj in boste glede vašega videza popolnoma pomirjeni.

Brezčasen make up

Nevestin make up mora biti brezčasen in malce klasičen, da pokaže vse vaše naravne lepote. Močan vpliv teh trendov je imela Meghan Markle s svojo svežo in minimalistično poročno podobo. Pred vnosom ličil nevesti temeljito pripravimo kožo za vnos ličil (s trofaznim pilingom, mini nego in masko za obraz), s tem zagotovimo bolj obstojen make up na njen poročni dan ter dosežemo čudovit naraven sijaj kože.

Močno konturiranje, mat ustnice, kričeče barve in črne smoky eyes načeloma pri poročnem ličenju niso zaželene. Nevestin make up naj bo v toplih odtenkih s satenastim pridihom in sijajem. Letos so modni koralni, mehko pudrasti, bronasti in breskvini odtenki. Mat odtenki, sploh svetlejših tonov se na poročni dan ne priporočajo, ker vizualno osebo postarajo, zato se namesto tega raje izbere gloss oz. produkte, ki naredijo sijaj, kar zagotavlja svež in mladosten videz.

Bujne trepalnice, naravne ali z dodatkom umetnih, pa bodo k vašemu poročnemu make upu le še pika na i in bodo ustvarile brezčasen glamur.

Lassana Bridal Team

Na poročni dan se mora nevesta počutiti kot kraljica, zato ji v Lassani z veseljem priskočimo na pomoč. Poleg obleke, sta tu seveda glavni stvari frizura in make up. Zaradi vedno večjega povpraševanja po poročnih pričeskah in make up-ih, smo se v tej smeri specializirali in še dodatno izobrazili ter ustanovili Lassanin Bridal Team, ekipa ki za naše neveste poskrbi od glave do pet. Na enem mestu lahko bodoči nevesti uredimo manikuro, pedikuro, permanentno ali klasično lakiranje, poročni make up, nego obraza in pripravo kože na obstojnejši make up ter nenazadnje, poročno pričesko, ki se bo podala poročni obleki in njeni osebnosti. Za nevesto in ženina, poročne priče, družice in ostale družinske člane bomo poskrbeli v naših salonih ali na vaši poročni lokaciji.

This image has an empty alt attribute; its file name is Lassanateam5.jpg

Sodelujoči strokovnjaki:

Uredništvo

http://www.PrirocnikPoroka.si/

Uredništvo Priročnika Poroka.

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here