Trendi poročnih oblek

0
3855

Trendi poročnih oblek vsako leto narekujejo manjše ali večje spremembe. Vendar modna zapoved, ki ostaja je, da vam morajo oblačila pristajati.

Prva modna zapoved je, da vam morajo oblačila pristajati. Naj bodo klasična ali zadnji trend. V trgovini ali izposojevalnici se dogovorita za posvet s svetovalcem. Obvezno se ga udeležita oba. Pomaga naj vam pri izboru sloga, krojev in materialov ter barvnih tonov vajinih poročnih oblačil in čevljev.

Modni trendi vsako leto narekujejo manjše ali večje spremembe, vendar so danes dovoljeni precejšnji odmiki, zato si lahko vzameta veliko svobode pri izbiri. Poslužita se lahko številnih variacij, katere naj vama pomaga v celoto povezati izkušen svetovalec v prodajalni poročnih oblek ali modni oblikovalec, ki vam bo izdelal obleko po meri.

HTML Code here

Priljubljeni odtenki bele

Poročne obleke so še vedno v vseh odtenkih umazano bele, smetanove ali slonokoščene barve. Snežno bele je manj, ker je hladna barva.

Smetanova barva je topel barvni odtenek bele, ki vam ne bo naredila bledega ali rumenkastega odseva. Polt bo zato lepša, gladka in bolj sijoča.

 

Barvni trendi 2018

  • bordo rdeča z marelično oranžno in bakreno barvo,
  • bordo rdeča s sivo,
  • koralna z zlato,
  • lepa zelena, mentol z belo,
  • modra (»navy«) v kombinaciji z odtenki sive,
  • kovinski odtenki.

Čipka na poročni obleki

Čipka je še vedno prevladujoč material za poročne obleke (različnih izdelav, od nežno padajoče do težke brokatne ali celo makrame čipke). S koščki izrezane čipke je modnim oblikovalcem dovoljeno veliko ustvarjanja in igre, zato so obleke, ki imajo s tanko tančico neenakomerno pošite dele čipke v prednjem in zadnjem izrezu, lahko že prave umetnine. Te obleke dajejo videz »tatu čipke«.

Udobni materiali

Pozorni bodite tudi na materiale, iz katerih so obleke izdelane, saj le ti lahko pomembno vplivajo na vaše počutje. Svetujemo vam, da nekaj tednov pred poroko v poročni obleki doma preživite nekaj ur, da se boste zares lahko prepričale, da se v obleki dobro počutite.

 

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here