Trendi poročnih pričesk 2021

0
1521

Pred poroko je zelo priporočljivo narediti tudi poskusno poročno frizuro, da boste točno vedele kakšno pričesko boste imele na svoj poročni dan ter kako obstojna bo pričeska glede na vaše lase. Tudi glede barvanja las in vstavljanja morebitnih podaljškov je priporočljivo to storiti vsaj teden dni prej. Neveste, ki si želijo tradicionalne in zelo slavnostne pričeske imajo še vedno najraje spete lase, vedno več je modnih zrahljanih pričesk, prepletanj in valovanj.

Kraljevski kodri

Neveste z dolgimi lasmi si lahko privoščijo veliko različic poročnih pričesk, ki združujejo luksuz raznolikih kodrov in valov. Kodri vseh vrst so ena izmed najbolj pogostih poročnih pričesk, naj gre za valovite t.i. hollywoodske kodre ali tiste manjše kodrčke, ki ustvarjajo volumen in romantičen poročni videz.

Romantično prepletanje in kitke v obliki krone

Različna prepletanja las so trenutno najbolj zaželene poročne pričeske. Kitke v obliki krone ali prepletanje na eno stran deluje romantično in nežno in da nevesti tisto angelsko milino. Kombinirate lahko različna prepletanja kit v kombinaciji z lahkotnimi kodri. Te pričeske so najbolj pogoste pri boho nevestah, pa vendar se jih z izbranimi dodatki da kombinirati tudi v druge stile.

Modni obroči in cvetlice

Uporaba modnih dodatkov pričesko popestri, ji doda glamur in jo naredi še bolj svečano. Najbolj zaželeni dodatki so letos obroči s perlami, od tistih tanjših, ki se uporabljajo tudi po dva naenkrat, do tistih debelejših. V zadnjih letih se spet veliko pojavljajo naravne cvetlice, sploh pri boho stilu porok. Cvetlice so ponavadi sezonske, veliko je zelenja ali pa večne vrtnice pastelnih barv. Glede na stil poroke in obleke, so modni tudi venčki iz cvetja. V primeru zimskih porok je na tržišču velika izbira kvalitetnega umetnega cvetja, ki se ga ponavadi vplete v kite ali spete pričeske. Pričesko lahko čudovito popestrimo tudi z nakitom, biseri, krono ali tančico.

Lassana Bridal Team

Na poročni dan se mora nevesta počutiti kot kraljica, zato ji v Lassani z veseljem priskočimo na pomoč. Poleg obleke, sta tu seveda glavni stvari frizura in make up. Zaradi vedno večjega povpraševanja po poročnih pričeskah in make up-ih, smo se v tej smeri specializirali in še dodatno izobrazili ter ustanovili Lassanin Bridal Team, ekipa ki za naše neveste poskrbi od glave do pet. Na enem mestu lahko bodoči nevesti uredimo manikuro, pedikuro, permanentno ali klasično lakiranje, poročni make up, nego obraza in pripravo kože na obstojnejši make up ter nenazadnje, poročno pričesko, ki se bo podala poročni obleki in njeni osebnosti. Za nevesto in ženina, poročne priče, družice in ostale družinske člane bomo poskrbeli v naših salonih ali na vaši poročni lokaciji.

Sodelujoči strokovnjaki:

Uredništvo

http://www.PrirocnikPoroka.si/

Uredništvo Priročnika Poroka.

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here