Torte, sladke kreacije v različnih letnih časih

0
870
Foto: Maja Habjan, Torte Bella

Prihajajo drzni trendi, tudi pri tortah bo to občutiti, saj se bo dodajalo veliko barv. Po obliki bodo torte prvenstveno še vedno okrogle v več nadstropjih. Elegantne, minimalistične, bele torte bodo vključevale perlice, nežne elemente in detajle iz riževega papirja.

ZIMSKE moderne torte bodo v beli, smaragdno zeleni in vinsko rdeči barvi z dodatki naravnih materialov (npr. smrečja, brusnic).

SPOMLADI bo na torto prišlo cvetje v različnih oblikah. Moderno bo travniško cvetje, ki bo dodano na torto ali pa bo le odtisnjeno na torti. Izjemen videz imajo tudi torte z nežnimi cvetličnimi detajli iz kreme.

POLETNE torte so podobne spomladanskim, a posegalo se bo po osvežilnih okusih. Tudi dodano cvetje naj bo skladno s sezonsko ponudbo.

JESENSKE torte bodo odete v nevtralne tone, oranžne odtenke, bakrene in zlate detajle. Družbo jim bo delalo suho cvetje in sadne dekoracije, kot so hruške, jabolka.

Namig
Skozi celotno leto se bo na torte vključevalo zlate detajle, sezonsko cvetje in sadje, ki je aktualno v določenem letnem času. Poročne krasotice bodo različno obmazane – gladko, valovito, ombre ali celo z različnimi vzorci.

Pestra izbira slaščic na sladki mizi

Še vedno so »IN« sladki kotički (desertne/sladke mize) za razvajanje gostov, tako si lahko vsak vzame kar mu je najljubše in tudi količinsko ravno prav. Slaščice so lahko na voljo cel dan, ali se odločita, da jih ponudita malo kasneje. Pri samem kosilu ali večerji sladice tako ne potrebujeta, lahko jo zamenja sorbet.

Profesionalni slaščičarji impresivno okrasijo mizo, da bodo slaščice prišle do izraza v vsej svoji lepoti, nato ob času za razrez tudi poročna torta. Pri ponudnikih tort se pozanimajta o možnih slaščicah ter pripadajočih elementih, ki vam jih za poročni dan posodijo (privlačni podstavki v več nadstropjih, stojala za viseče torte ter okrasitve najrazličnejših vrst). Na sladki mizi ponudita krofe, pite, cakepopse, makrone, muffine, piškote, potice, bombone, sladkorne penice (da bo tudi za mlajše goste nekaj). Lahko tudi sadje. Vse skupaj pa naj bo v enotnih barvah, da bo miza tvorila na pogled čudovito celoto. Fotografa opomnita, da preveri osvetlitev, da bodo slaščice in poročna torta izgledale božanske na fotografijah.

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here