Udoben in varen prevoz za brezskrben poročni dan

0
1345
Prevoz porok s starodobnikom

Prevoz, ki pričara posebno vzdušje 

Glede na vajin karakter in stil poroke izberita vozilo, ki bo popestril dan in ustvaril nepozabne fotografije. Pravi italijanski prizor bosta pričarala, če se pripeljeta z vespo. Če je razdalja kratka, je to lahko tandem kolo, e-rolka ali e-skiro, morda kotalke. Motorista izbereta motor. Klasični duši lahko izbereta elegantno limuzino ali starodobnik. Lahko celo več starodobnikov, če imata retro poroko. Ljubitelja živali bosta prijahala na konjih ali pa sedla v okrašeno kočijo. Mladosten par, ki se poroča na morju, izbere gliser ali barko. Če je v bližini poročnega obreda reka ali jezero, se lahko bodoča mladoporočenca zapeljeta z lesenim kanujem. Tisti par, ki ljubi višine, bo priletel z jadralnim letalom ali helikopterjem.

Načrtovan čas za prevoz

V načrt poročnega dne vpišita čas prevoza in dodajta nekaj rezerve (okoli 20 minut), za nepredvidljive situacije. Partner naj si utrga čas in se zapelje ob isti uri in istem dnevu v tednu kot bo poroka na izbrane lokacije, da preveri razmere na poti ob tem času. Če ni gneče in predvidenega posebnega dogodka, kar preveri na spletnih napovednikih, potem bo šlo vse gladko. Prevoz lahko najameta za tri ure ali cel dan. Vredno je pretehtati koliko ga dejansko rabita, saj se običajno plača tudi čakalne ure.

Posebni dodatki, ki bodo naredili prevoz unikaten

Pri najemu prevoza se lahko dogovorita za okrasitev vozila v stilu vajine poroke, glasbo, ki se bo predvajala na poti, kozarec vajine najljubše ohlajene penine. Če najameta vozilo z voznikom (limuzina, starodobnik, kombi) bo ta odpiral vrata, držal dežnik, izbereta lahko celo obleko šoferja. Z njim se je mogoče dogovoriti tudi za sodelovanje pri kraji neveste. 

Tran-Sport d.o.o.

Varno do nekaj kilometrov oddaljenega prenočišča ali doma 

Organizirajta prevoz za svate ali vsaj za ožji krog oseb, ki jih želite cel dan (in noč) ob sebi. Če so premiki med lokacijami obredov in poročnega slavja nekoliko daljši, lahko najameta kombi ali poročni avtobus, na katerem vam zagotovo ne bo dolgčas, saj je bosta z gosti skupaj zabavala tudi med vožnjo, čas lahko izkoristita na primer za izrekanje zahval posameznim svatom. Ob večernih urah bo najeti prevoznik svate varno odpeljal do prenočišča ali domov.

Namig

Prevoz na poroko je priporočljivo rezervirati leto v naprej oziroma ko bosta izbrala termin in lokacijo za slavnostni obred ter poročno slavje.

Sodelujoči strokovnjaki:

Uredništvo

http://www.PrirocnikPoroka.si/

Uredništvo Priročnika Poroka.

Marko Prašnikar

Prevoz porok s starodobnikom

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here