Udobna obutev neveste v letu 2023

0
351
Obutev in Poročni Atelje Vajina Romanca

Ključna je izbira kakovostnih poročnih čevljev, saj jih bo nevesta nosila ves dan in celo noč. Čevlji naj bodo od znotraj oblazinjeni; na podplatu, na straneh in nad prsti, da bodo nudili udobno podporo. Neveste velikokrat zmotno načrtujejo, da bodo za obred in fotografiranje obule visoke pete, nato pa se preobule v balerinke ali katerekoli druge čevlje brez pet.

Žal je to nemogoče, saj je v tem primeru obleka bistveno predolga in obstaja nevarnost, da se nevesta spotakne. Ves preostanek poročnega dne bi jo morala tako pri vsakem premiku držati in dvigovati, kar nevesto ovira ne samo pri plesu ampak tudi pri hoji. O obleki nevesta ne sme pri vsakem koraku razmišljati. Nezanemarljivo je pri tem tudi dejstvo, da bi bila obleka po tem zelo uničena.

Čevlji, ki jih nevesta izbere, naj bodo udobni, peta pa naj bo v višini, katere je nevesta vajena. Še eno zmotno prepričanje, s katerim se srečujemo vsi poročni saloni, je zagotovo tudi to, da je prav vse vključeno v ceno izposoje. Načeloma ja, vendar pa to ne pomeni, da vrnete v salon razcefrano, preluknjano in potrgano obleko, opozarja Maja Plajh Kobale. V kolikor obleke ne bo moč popraviti ali bodo potrebni za popravilo dodatni materiali in več dni delovnih ur, se vam lahko obetajo dodatni stroški za uničeno obleko. 

Pri nas sicer nekoliko manjkrat izbrana opcija, a je mogoča, da si izdelate poročne čevlje popolnoma po vaši meri. Spretni čevljar vam bo napravil nepozabne poročne čevlje, ki jih boste lahko uporabile še kdaj.

Sodelujoči strokovnjaki:

Maja Plajh Kobale

Maja Plajh Kobale

Poročni atelje Vajina Romanca Maribor

Uredništvo

http://www.PrirocnikPoroka.si/

Uredništvo Priročnika Poroka.

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here