Unikatna poročna obleka

0
1532
The LIE by JPZ

Bodite (samo)svoje, tudi na poročni dan. Poudarite vašo edinstvenost na tako pomembni življenjski prelomnici kot je poroka. Obleka bo sicer lahko nekoliko dražja, a bo ujemanje vašega karakterja, točnost prileganja vaši postavi, iz vaše silhuete izpostavila najlepše ter prikrila malenkosti, ki jih želite skriti.

Na tem mestu trende nekoliko zanemarite in se prepustite oblikovanju izbranega profesionalnega oblikovalca/ke, ki bo ustvaril/a izjemno obleko in jo povezal/a v celotno poročno zgodbo. Oblikovanje obleke bo temeljilo na vašem karakterju, postavi, lokaciji poroke, pa tudi prvemu plesu in ostalim elementom, z izdelovalcem (šiviljcem/o) boste tako skupaj izbrali kroj, barvo, vrsto materiala in stil obleke.

Videz ustvarjen za neveste s stilom

Vsaka ženska je unikatna in ob tako pomembni življenjski prelomnici, kot je poroka, preprosto mora biti unikatna tudi poročna obleka, verjame Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy, stilistka, modna oblikovalka in ustanoviteljica blagovne znamke The Lie by JPZ. Poročna obleka po meri se ustvari za edinstveno nevesto, poudari njene atribute in zakrije nekatere malenkosti. To bo nepozabna poročna obleka, ki se s krojem popolnoma prilega nevesti, iz posebej izbranega materiala in prilegajoča se nevestinemu karakterju, poročni lokaciji in drugim detajlom poročnega dne. Modna oblikovalka neveste spodbuja, da poročne obleke nadgradijo še s popolnoma personaliziranimi modnimi dodatki, kot so nakit, torbice in čevlji, tako da bo drzna in neznansko privlačna, a hkrati elegantna in brezčasna.

Foto: The Lie by Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy

Torbica, pas in čevlji

Ustrezno poročni obleki izberite tudi »obvezne« personalizirane dodatke, saj je vse odvisno od kroja, materiala obleke ter stila, katerega izberete. Tako se lahko torbica, pas in čevlji odlično podajo k dolgi minimalistični poročni obleki, kjer največjo vlogo igra silhueta in eleganca. Medtem ko pri obleki z bogato čipko raje kaj izpustite in se poigrajte s »statement« čevlji v odbiti barvi, recimo petrolej modri, obogatenimi z masivno svetlečo broško. K izbranemu videzu se prilega tudi personalizirana torbica in pas!

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here