Unikatna poročna obleka

0
839
The LIE by JPZ

Bodite (samo)svoje, tudi na poročni dan. Poudarite vašo edinstvenost na tako pomembni življenjski prelomnici kot je poroka. Obleka bo sicer lahko nekoliko dražja, a bo ujemanje vašega karakterja, točnost prileganja vaši postavi, iz vaše silhuete izpostavila najlepše ter prikrila malenkosti, ki jih želite skriti.

Na tem mestu trende nekoliko zanemarite in se prepustite oblikovanju izbranega profesionalnega oblikovalca/ke, ki bo ustvaril/a izjemno obleko in jo povezal/a v celotno poročno zgodbo. Oblikovanje obleke bo temeljilo na vašem karakterju, postavi, lokaciji poroke, pa tudi prvemu plesu in ostalim elementom, z izdelovalcem (šiviljcem/o) boste tako skupaj izbrali kroj, barvo, vrsto materiala in stil obleke.

Torbica, pas in čevlji

Ustrezno poročni obleki izberite tudi »obvezne« personalizirane dodatke, saj je vse odvisno od kroja, materiala obleke ter stila, katerega izberete. Tako se lahko torbica, pas in čevlji odlično podajo k dolgi minimalistični poročni obleki, kjer največjo vlogo igra silhueta in eleganca. Medtem ko pri obleki z bogato čipko raje kaj izpustite in se poigrajte s »statement« čevlji v odbiti barvi, recimo petrolej modri, obogatenimi z masivno svetlečo broško. K izbranemu videzu se prilega tudi personalizirana torbica in pas!

Sodelujoči strokovnjaki:

Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy

http://www.jpz.si/

stilistka, modna oblikovalka in ustanoviteljica blagovne znamke The Lie by JPZ

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here