V slogu oblikovane poročne tiskovine za 2023  

0
289
Foto: Bronsa oblikovanje
Foto: Bronsa oblikovanje

Že v letu 2022 smo bili priča nežnim, naravnim tonom, ki so narekovali celotno poročno zgodbo. Vabila so bila temu primerna – prevladovale so nevtralne barve v roza in bež odtenkih s poudarki zlate.

V letu 2023 se bo ta trend nadaljeval, vendar bo malenkost drznejši. Boho blush barvno paleto bodo obogatili intenzivnejši odtenki (npr. modri, rdeči, zeleni). Oblika vabil, kakor tudi materiali sledijo modernemu dizajnu – zato bodo prevladovale preproste oblike s teksturo, ki je prijetna na otip. Vabila bodo zato imela občutek naravnega prestiža.

HTML Code here
Foto: Vabila, POROČNE TISKOVINE CEWE

Kaj bo v trendu za poroko 2023

  • Ozadje nevtralne barve, na katerem nato z barvami pripovedujeta svojo zgodbo.
  • Dodajanje igrivega pridiha z uporabo udarnih rdečih in pink detajlov ali v barvah vajine poroke, skladne z datumom ali lokacijo.
  • Dodajanje otipljivih podrobnosti, s katerimi spremenimo odpiranje vabil v pravo doživetje in vajinim vabilom dodajo eleganten in nepričakovan pridih.
Namig
Poročnemu vabilu po želji dodajta besedilo, svoje fotografije in kliparte. Polepšajta vabila z zlatim, srebrnim ali rose-zlatim okrasnim premazom, s katerim bosta poudarila določeno besedo oziroma napis.

Oblike in velikosti poročnih vabil

Kljub temu, da se nekateri pari radi poigravajo z velikostjo in oblikami, format 10 x 14 cm še vedno predstavlja klasiko med poročnimi vabili. Imejta v mislih, da se z modernejšimi oblikami, ki ne pašejo v ovojnice standardnih velikosti, lahko strošek vabil poviša.

Izberita vam najljubšo obliko poročnih kartic. To obliko uporabita za »save the date« kartice, vabila, zahvale, menije ter sedežni red, da povežeta celoto. 

Sodelujoči strokovnjaki:

Špela Fras

https://blog.cewe.si/

Poročne tiskovine CEWE

Sanda Motaln

https://www.bronsa.si/

oblikovalka poročnih tiskovin, Bronsa oblikovanje

Uredništvo

http://www.PrirocnikPoroka.si/

Uredništvo Priročnika Poroka.

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here