Vajin sijoč izgled izvira iz notranjosti

0
4091

Pripravita svoje telo

Imata začrtan časovni okvir, datum poroke se bliža, zakaj ne bi bila nanjo pripravljena (ne le psihično) tudi fizično. Ozek pas in trening za zgornji del telesa, da bo dekolte očaral svate, roki pa bosta lepo dopolnjevali celotno pojavo? Ne, ne bo dovolj – priprave se lotite sistematično z osebnim trenerjem, spravite se v kondicijo z ustrezno telesno vadbo, dovolj spanca in uravnoteženo prehrano. 

K osebnemu trenerju ali trenerki se lahko odpravi eden ali oba skupaj. Nekateri zagovarjajo, da bo tri mesece pred poroko zadostovalo, a le za manjše napredke. Če že redno trenirate, boste hitreje izoblikovali vaše telo do želenega videza. Sicer bo pot do zastavljenih ciljev nekoliko daljša. Ob prvem obisku se boste pogovorili o vaših željah in ciljih, ki jih želita doseči. Zaupali vaš trenutni prehranski ritem in prisotnost morebitnih alergij, saj je v sklopu vadbe zelo pomembna prehrana. Osebni trener bo ocenil vajino fizično pripravljenost ter z vama uskladil možne in realne cilje ter podal smernice za ustrezno vadbo v telovadnici, doma ali v naravi. Sestavil bo pisan in zdrav prehranski načrt, ki bo zagotavljal potrebna hranila telesu.

HTML Code here

Dobro fizično počutje se bo odražalo na vajini samozavesti in energiji, ki jo oddajata, ne le na popolnejšem fizičnem izgledu. S pravim načrtom vadbe in prehrane bosta učvrstila telo, poleg tega tudi polepšala videz kože, ki bo napeta in sijoča, las in nohtov, ki postanejo močnejši. Posrbita za dovolj spanca in čim manj stresa. Rezervirajta si dan v tednu tudi samo zase. 

Kaj lahko naredita že sama – izboljšajta telesno držo

Za lastno vitalnost lahko poskrbita tako, da se:

1.   Naučita bolj pravilno gibati pri dnevnih opravilih (na primer ko gledata v telefon, ga držita v višini oči in ne v višini prsnega koša, saj se bo tako hrbtenica prilagodila in lahko s tem ustvarjata vratno grbo).

2.   Si pomagata s samomasažo, ki preko povečane cirkulacije hranil, kisika in drenaže vrača tkivom vitalnost in elastičnost.

3.   Redno doma izvajata raztezne vaje.

Sodelujoči strokovnjaki:

Uredništvo

http://www.PrirocnikPoroka.si/

Uredništvo Priročnika Poroka.

Nuša Vukan

https://osebna-trenerka.com/

diplomirana športna trenerka in osebna trenerka fitnesa

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here