Privlačna vabila za poroko

0
1759
Poročna vabila

Presenetita s slogom

Unikatna vabila naročita ali izdelajta v nepoznanih slogih: temno ozadje z zlato pisavo poudari romantiko. Z barvami ne pretiravajta tri do največ pet barv, pri čemer sta dve nevtralni. Sušeno listje ali cvetje iz narave se lahko lepo ujame z letnim časom oziroma celotnim konceptom poroke. Na naslovnici sta lahko narisana vajina portreta na počitnicah, dodajta detajle, ki označujejo kaj rada počneta: školjke z morja, kamenček s hribov, drevesna vejica s sprehodov, košček filmskega traku ali stare CD plošče. Morda upodobita kraj, kjer sta se zaročila in vama veliko pomeni, ali pa upodobita število src, ki ponazarja število skupaj preživetih let. Lahko pripravita vabilo tako, da posnameta posnetek in ga objavita na internetu ali pa vključita fotografije iz zaročnega fotografiranja, kjer na zanimiv način vključita datum na fotografijo.

Trend vabil
Prihaja trend »save the date« kartic, ki jih lahko pošljeta povabljenim takoj, ko določita datum poroke, da bodo povabljeni ta datum zagotovo imeli prost za vaju. Poročna vabila pa nato izdelata brez časovnega pritiska, da bodo pravočasno odposlana.

(Pre)dolg seznam povabljencev

Načrtovanje poroke se praktično prične s seznamom povabljenih. Ta vama bo nakazal velikost poročne lokacije, obseg menijev, pestrost zabave in navsezadnje tudi velikost poročne torte. Povabita tiste, ki jih želita na dan poroke zares imeti ob sebi. Tukaj naj obvelja vaša in ne želje vaših staršev in sorodnikov. Vabljenje tistih »ki se spodobi« kar odpišita. Razmislita koga bosta povabila samo na obred in koga tudi na slavje. Prav je, da povabita tudi spremljevalke/ce.

V vabilu ne pozabita

Datum poroke, uro in kraj zbirnega mesta, navodila za civilni in cerkveni obred so obvezni elementi. Opišita tudi lokacijo zabave in namignita, če želita, da imajo svatje s seboj kakšno dodatno opremo oziroma slog obleke. Zapišita telefonsko številko, kjer bodo lahko potrdili svojo prisotnost (optimalen čas za odgovor je tri do štiri tedne pred dnevom poroke) in številko prijatelja, ki jo bodo lahko poklicali tudi v času poroke.

Sodelujoči strokovnjaki:

Ana Črešnik

Ana Črešnik

Poročna beležnica

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here