Zaklad, ki ga bosta nosila celo življenje

0
9559
Poročni prstan

Pri izbiri pomislita na svoj slog življenja

Prstana odražata vajin značaj, zato se vprašajta, ali bosta sledila sodobnim trendom in se bosta odločila za prstana različnih dizajnov ali bosta raje sledila tradiciji ter izbrala dva enaka poročna prstana. Lahko se odločita tudi za unikatna prstana, narišita jih sama ali s seboj prinesita fotografijo. Bodita še vedno praktična, saj bosta prstana nosila vsak dan in vaju ne smeta ovirati pri dnevnih opravilih, zahtevnejših težjih delih ali pri športu.

Izdelava poročnih prstanov

Izdelava poročnega prstana lahko traja od 10 dni do treh tednov. Če se bosta odločila za prstan unikatne izdelave, računajta, da je čas izdelave lahko daljši. Kaj je pomembno pri izdelavi prstana?

HTML Code here
  • Material. Poročni prstani so izdelani iz različnih materialov, najpogostejša izbira so še vedno različni odtenki zlata. Če se bosta odločila za zlate poročne prstane, potem bosta opazila na notranji strani dva žiga. Eden je žig proizvajalca, drugi pa je žig za kakovost zlata. Poročni prstani s 24 karati so izdelani iz čistega zlata in imajo oznako 999 ali 990.

Poleg zlata lahko izbereta cenovno ugodnejše srebro, platino ali se celo odločita za prstane iz kovine, kot so jeklo, titan in volfram.

  • Oblika in dizajn. Da je poročni prstan udoben, mora biti na notranji strani zaobljen, vendar ne bodita presenečena, če bosta našla tudi prstane oglatih oblik. Vzorci prstana so različni in ponujajo različne krivulje, izbirata lahko med videzom visokega sijaja ali brušeno površino.
  • Drobni detajli. Ženski poročni prstan ima pogosto vgrajene različne kamne. Izbirata lahko med kamni, kot so diamanti in cenejši cirkoni. Če se bosta odločila za poročni prstan s kamni, bodita pozorna, da imajo certifikat, na katerem so podatki o vrsti, velikosti in čistini kamna.
Nasvet: Podpis vajine ljubezni
Prstanoma dodajta osebno noto z diskretno vgraviranim posvetilom, ki vaju bo spominjalo na dan vajine zaobljube. Tradicionalna in priljubljena gesta je, da v moški poročni prstan vgravirajo ime izbranke, v ženski poročni prstan pa ime izbranca, vsakemu pa pripišejo še datum poroke. Dodate lahko tudi simbole kot npr.: ljubezen ali večnosti.

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here