Izbira oblačil za družice in ženinovo spremstvo

0
87
Oblačil za družice in ženinovo spremstvo
Družice

Priljubljen trend oblačil za družice in ženinovo spremstvo v 2024 so obleke v različnih barvah in celo dolžinah ter teksturah. Poudarek je na upoštevanju individualnih stilov, ki se jih vseeno uskladi z željami neveste. Hkrati s tem zagotovite, da bo posamezna obleka resnično pristajala sleherni postavi vaših družic.

Trendi oblačil za družice in ženinovo spremstvo 2024

Družicam se podajo v letu 2024 obleke iz satena »tea-lenght« dolžine (do sredine meč). Priljubljene so A-linije, lahko z V-izrezi, rokavi so različnih izvedb od oblek brez rokavov, kratki rokavi ali tri četrt do tankih naramnic. Zmagoslavno so se vrnile ikonične oprijete obleke s »cowl-neck« iz 90-let. Dodatno dramatičnost vnesete z različnimi šopki, katerih barva se sklada z obleko posamezne družice.

Barva oblek družic naj se prepleta z barvo shemo poroke – dekoracijo, šopkom, aranžmajem. V 2024 bodo v ospredju pastelne barve, tako lahko vsaki družici pripišete drugo pastelno barvo. Drug trend, ki prav tako kliče po »wow« efektu bo preplet živahnih in globokih tonov – družice si tako lahko nadenejo obleke v paleti različnih draguljskih tonov. Najpogostejša izbira so to malo daljše večerne obleke. Priljubljene so tudi krajše dolžine (koktajl obleka), vsekakor pa ne mini. Vrednost njihovih oblek je največkrat odvisna od dogovora z nevesto, načeloma pa ne presega 100–150 €.

Neveste pri nas si, bolj kot družice, želijo dolge toalete pri družicah. Pogosteje tudi, da so družice enako oblečene. Pristopite lahko, da obleke družic barvno res uskladite z nevestino obleko, sam kroj in posebne želje pa se prilagajajo sproti, saj vsak kroj obleke tudi ne pristaja vsem postavam.

Namig za izbiro oblačil za družice in ženinovo spremstvo

Svojo povezanost z družicami lahko izrazite s tankimi varjenimi zapestnicami, katere jim podarite. Nadenete si jih kot simbol vašega posebnega odnosa in spomin na ta pomemben mejnik. Izdelane so običajno iz kovine, z varjenjem pa se med posameznimi členi zapestnice ustvari močna povezava, zato je zapestnica trpežna in odporna proti obrabi.

Obleke ženinovih prič  se običajno prilagodi barvam ženina ali barvi oblek družic. Če jih je več, so lahko v dveh odtenkih enake barve smokingov ali hlač. Še vedno so obvezni in klasični dodatki kravate ali metuljčki in enaka barva srajc (npr. celo enak odtenek bele barve). Bodoči ženin lahko podari enake visokokakovostne srajce v zahvalo svojemu spremstvu.

Podobno kot pri oblekah za družice, z različnimi oblekami, je napoved, da bo ujemajoča se obleka za ženina in ženinovo spremstvo stvar preteklosti. Moški bodo nadeli obleke, ki jih že imajo, vendar z ujemajočimi se srajcami, kravatami in žepnimi robčki za vnos povezanosti.

NAMIG: Svatom svetujta pri izbiri poročnih oblačil, da bo celoten vtis vajine poroke na fotografijah in video posnetkih edinstven. Osnovno vodilo naj bo eleganca in udobnost. Svatom v vabilu poleg »dress coda«, namignita še barvno shemo vajine poroke.

Izbira oblačil za vajine starše

V načrtovanje poročnih oblačil vključita vajine starše, da bo slog oblačil usklajen s tematiko poroke. Če je ženin v fraku, je lahko oče v smokingu, nevestin oče prav tako (izberite dnevni smoking, ne večerni). Obleka mam naj bo usklajena z očetovim slogom.

Zagovarjajta eleganco in udobje. Moške obleke so lahko črne, golobje sive ali tudi modre. Priporočljiv je telovnik. Najslovesnejša je bela barva srajce. Kravata se naj uskladi z barvami poroke, ni pa primerna rjava ali oranžna barva.

Primerne obleke  mame  so v zelenih, vijoličnih in rdečih odtenkih, tudi v pastelnih barvah. Dolžina krila naj ne bo prekratka in ne preozkega kroja. Če se mama bolje počuti v hlačnem kostimu, naj ima poleg bluzo ali majico, ki ni preveč dekoltirana in je brez napisov. Elegantne hlače so dolge in širše ali ožje ter zalikane na ravno nit.

Prejmite redne uporabne informacije o poroki Brezplačno.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here